ExotenNet brengt beheerders bij elkaar (NB 12-19)

Ben je terreinbeheerder, beleidsmaker, onderzoeker of gewoon burger en ben je bezorgd over invasieve exoten? Vind je de wetgeving en het beleid soms een kluwen? Wil je meer weten over onderzoek en beheer in de praktijk? De stand van zaken in Europa? Zodat ook jij efficiënt de strijd kan aangaan met reuzenberenklauw, reuzenbalsemien, muskusratten, Aziatische hoornaar of andere invasieve soorten? Ben je fan van opleidings- of netwerkmomenten met andere beheerders om je kennis bij te schaven of uit te wisselen?

Schrijf je dan nu in voor de e-Nieuwsflash ExotenNet en blijf uit eerste hand op de hoogte! Maak ook kennis met onze beheerervaringen via gedocumenteerde casestudy’s uit het exotenbeheer. De nieuwsbrief is een samenwerking tussen RATO vzw, Ecopedia, INBO, Natuur en Bos, De Vlaamse Waterweg, Provinciaal Centrum Milieuonderzoek en de dienst Integraal Waterbeleid van de provincie Oost-Vlaanderen. Ze wordt uitgegeven met de financiële steun van het Europees Fonds voor Plattelandsontwikkeling.

Maar er is meer: onze redactie is geïnteresseerd in jouw ervaringen. Wil jij een geslaagde of minder geslaagde beheertechniek delen met de praktijkgemeenschap? Of heb je een interessant project rond exotenbeheer? Een opleiding of onderzoek? Contacteer de redactie.

Samen kunnen wij bouwen aan een actieve praktijkgemeenschap, waarin terreinbeheerders, beleidsmakers en onderzoekers elkaar kunnen vinden.

Tim Adriaens

Thema 
Feedback