Over INBOKenniscentrumPublicatiesDienstverleningLinks
Natuurrapport Beleidsevaluatie 2012
 
Home > Kenniscentrum > Beleid > Natuurrapport > Natuurrapport 2012
 

 

Naast het Natuurrapport Beleidsevaluatie 2012 vind je op deze pagina ook de wetenschappelijke rapporten terug die aan de basis liggen van dit natuurrapport. Ook de film die op de voorstelling van 7/12/2012 werd getoond, kan je hier bekijken. Op het einde van deze pagina kan u ook de andere producten in het kader van de natuurrapportering raadplegen.

NATUURRAPPORT BELEIDSEVALUATIE 2012
Aanbevelingen voor natuurbeleid in landbouwgebied
Van Gossum P. (red.) (2012) Natuurrapport Beleidsevaluatie 2012. Aanbevelingen voor natuurbeleid in landbouwgebied. Mededelingen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, INBO.M.2012.3, Brussel 


VIDEOFILM (getoond op de voorstelling van 7/12/2012)WETENSCHAPPELIJKE RAPPORTEN

align=textTop

Doelevaluatie van natuurbeleid in landbouwgebied: case vogelbeheer en erosiebestrijding
Peter Van Gossum (red.) (2012) Doelevaluatie van natuurbeleid in landbouwgebied: case vogelbeheer en erosiebestrijding. Rapporten van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek 2012 (51). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, Brussel.

Inhoudsevaluatie van natuurbeleid in landbouwgebied: case vogelbeheer en erosiebestrijding
Peter Van Gossum (Red.) (2012) Inhoudsevaluatie van natuurbeleid in landbouwgebied: case vogelbeheer en erosiebestrijding. Rapporten van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek 2012 (50). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, Brussel.

Evaluatie van de instrumentenmix van natuurbeleid in landbouwgebied: case vogelbeheer en erosiebestrijding
Peter Van Gossum (Red.) (2012) Evaluatie van de instrumentenmix van natuurbeleid in landbouwgebied: case vogelbeheer en erosiebestrijding. Rapporten van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek 2012 (49). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, Brussel.

Evaluatie van de monitoring van natuurbeleid in landbouwgebied: case vogelbeheer en erosiebestrijding
Hans Van Calster, Paul Quataert (2012) Evaluatie van de monitoring van natuurbeleid in landbouwgebied: case vogelbeheer en erosiebestrijding. Rapporten van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek 2012 (48). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, Brussel.

Natuurbeleid in landbouwgebied: haalbaarheid voor landbouwers
Peter Van Gossum (Red.) (2012) Natuurbeleid in landbouwgebied: haalbaarheid voor landbouwers. Rapporten van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek 2012 (47). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, Brussel.

Natuurbeleid in landbouwgebied: invloed van de beleidsomgeving
Peter Van Gossum (Red.) (2012) Natuurbeleid in landbouwgebied: invloed van de beleidsomgeving. Rapporten van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek 2012 (46). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, Brussel.

Optimalisatie van natuurbeleid in landbouwgebied: landschapsvisie Gelinden
Jan Van Uytvanck, Ilse Simoens, Peter Van Gossum (Red.) (2012) Optimalisatie van natuurbeleid in landbouwgebied: landschapsvisie Gelinden. Rapporten van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek 2012 (45). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, Brussel.

Optimalisatie van natuurbeleid in landbouwgebied: ECOPAY – een economisch-ecologisch weidevogelmodel
Peter Van Gossum, Joris Aertsens, Astrid Sturm, Wouter Van Reeth, Melanie Mewes, Toon Van Daele, Karin Johst, Steven Broekx, Frank Wätzold, Carine Wils (2012) Optimalisatie van natuurbeleid in landbouwgebied: ECOPAY – een economisch-ecologisch weidevogelmodel. Rapporten van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek 2012 (44). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, Brussel.

 

Andere  producten in het kader van de Natuurrapportering:

Natuurindicatoren 2012
Toestandsbeschrijving van de biodiversiteit in Vlaanderen op basis van 30 natuurindicatoren

Natuurverkenning 2030
Verkenning om inzicht te verwerven in de wijze waarop de natuur op langere termijn zou kunnen evolueren bij bepaalde strategische beleidskeuzes (klemtoon op functieverweving of op functiescheiding?)

Natuurrapport 2007
Wetenschappelijke analyse van de toestand van de natuur in 16 hoofdstukken

 

 
Natuurrapport 2012
Natuurrapport 2009
Natuurrapport 2007
Natuurrapporten 1999-2007
Natuurindicatoren
Organisatie
 

  © 2014 Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek - Disclaimer Home Contact Sitemap English Home Contact Sitemap Nederlands Vlaanderen Logo INBO